Ekonomichef

Stockholm
Ansök senast: 2022-08-31

Om oss

Brunnberg & Forshed är ett av Sveriges äldsta arkitektkontor. I mer än 70 år har vi hållit fast vid vår övertygelse att arkitektur ska främja möten, sociala sammanhang, gemenskap och interaktion mellan människor. Vi är specialiserade på bostäder, kontor och kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt stadsbyggnad.

På kontoret är vi cirka 70 anställda och vi finns i Garnisonen, på Linnégatan i Stockholm.

Det händer mycket hos oss nu och vi har många spännande projekt i pipen och vill därför också utveckla vår verksamhet ännu mer. Som ett led i det söker vi nu en ekonomichef som kan leda vår ekonomifunktion men också stärka vårt arbete med projektekonomi och arbeta nära våra medarbetare i våra projekt.

Om rollen

Som ekonomichef på Brunnberg & Forshed har du en bred roll med ansvar för att leda ekonomifunktionen samt även reception

I din roll ingår följande:

 • Du har personalansvar för medarbetare inom ekonomi (projektekonom), reception Du kommer att ha den löpande kontakten och avstämningar med extern ekonomipartner i de delar som vi tillsammans kommer att välja att upphandla extern avlastning.
 • Du är ekonomiskt bollplank till VD, ledning och ägare och ingår i företagets ledningsgrupp
 • Du ansvarar för ekonomisk rapporteringen till VD, ledning och styrelse.
 • Du ansvarar budgetprocess och prognosarbetet.
 • Du coachar uppdragsansvariga i projektekonomi i ett antal uppdrag.

Vem söker vi?

Vi tror att du har civilekonom utbildning eller motsvarande. Du har en bred erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi och gärna inom bygg – eller entreprenadbranschen eller annan projekt/konsultdriven verksamhet. Erfarenhet av personalansvar eller av att ha arbetslett personal i tidigare roller är ett krav och du trivs i en entreprenöriell miljö. Du har god förståelse för hur ett företag fungerar och hur en ekonomifunktion arbetar. Insikt i ägarledda bolag är en fördel.

Vem är du?

Vi tror att du är en nyfiken person med stort intresse för att sätta dig in företagets verksamhet. Du är en lagspelare med goda ledaregenskaper och en förmåga att engagera. Du är van att gå från helhet till detalj och har ett genuint affärsdriv och en god pedagogisk förmåga. Du är analytisk, noggrann och har ett coachande förhållningssätt och trivs i en roll som är både strategisk och operativ.

Några saker vi, på Brunnberg & Forshed, värnar extra är vår familjära kultur, vi bryr oss om varandra och det vi gör, vi värdesätter våra olikheter och kompetenser, arbetar respektfullt, inkluderande och samarbetsinriktat. För att trivas hos oss är detta något som kommer naturligt för dig och som du gärna blir en kulturbärare för att sprida vidare i ditt ledarskap och alla dagliga möten.

Vad erbjuder vi

På Brunnberg & Forshed kommer du att få en viktig och central roll och ett brett spann av roliga och spännande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett delägarlett arkitektkontor som verkar i en entreprenöriell anda. Du får vara med och bidra till den fortsätta utvecklingen av vår verksamhet som på ett konkret sätt påverkar livet för många människor vare sig de ska bo eller arbeta i husen vi ritar. Våra ledord är Engagerad, Kompetent, Avslappnad och Idealistisk. Genom dessa vill vi nyfiket bidra till att utveckla arkitektur och stadsutveckling och tillsammans skapa värden och bidra till långsiktigt hållbara affärer i de projekt vi deltar i.

 Vill du vara med och bidra tillsammans med oss i rollen som vår nya ekonomichef?

 Urval sker löpande så ansök redan idag!

 

 

Kontaktperson

Thomas Agrell

thomas@helpledningsgruppsutveckling.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %